Suami Perkosa Remaja 16 Tahun Dan Dipaksa Jilat Kemaluan Isteri Jika Kerja Tak Bagus

Penderaan seksual di kalangan wanita terutama yang dibawah umur makin menjadi-jadi sejak akhir-akhir ini. Terbaru, seorang remaja perempuan berusia 16 tahun menjadi mangsa sepasang suami isteri.

Pihak polis kini sedang giat memburu pasangan tersebut kerana dipercayai merogol dan memukul remaja perempuan tersebut mengikut laporan Sinar Harian.

Kejadian berlaku di Bandar Teknologi Kajang pada Julai lalu. Mangsa yang tidak bersekolah bersama teman lelakinya bekerja di sebuah kedai besi buruk milik pasangan suami isteri terbabit.

Mangsa dan teman lelakinya mendakwa jika mereka tidak melakukan kerja dengan baik, mereka akan dipukul dan didera menggunakan pelbagai objek seperti kayu, paip, besi dan penyangkut baju oleh suspek dan isterinya.

Malah, lebih mengejutkan apabila mangsa turut diperkosa suspek dan mangsa dipaksa untuk menjilat kemaluan isterinya.

Namun, pada September lalu teman lelaki mangsa berjaya melarikan diri setelah tidak tahan didera seperti binatang manakala mangsa pula berjaya melarikan diri dari pasangan suami isteri pada 3 Oktober lalu setelah dibantu oleh seorang kenalan.

Mangsa kemudiannya dibawa ke Hospital Kajang untuk mendapatkan rawatan. Hasil pemeriksaan doktor mendapati mangsa mempunyai kesan koyakan lama pada kemaluan mangsa dan kesan parut dan luka di badan mangsa dipercayai dipukul.

Laporan polis juga telah dibuat ke atas pasangan suami isteri tersebut kerana tindakan kejam pasangan tersebut. Pihak polis kini giat memburu suspek dan isterinya dan siasatan dijalankan di bawah Seksyen 376/423 Kanun Keseksaan.

(Visited 1,226 times, 11 visits today)